Een verzameling aardewerk potten tussen een aantal planten in bloemenwinkel Amaryllis in Lille
Het logo van bloemenwinkel Amaryllis in Lille

Bloemen Amaryllis

+3214 88 12 26
Wechelsebaan 166,
2275 Lille

Website

Beschrijving

Voor bloemen en planten samen met goed advies, moet je bij Bloemen Amaryllis in Lille zijn. Deze bloemenwinkel is al jarenlang een vaste waarde en een referentie op vlak van bloemen en planten in de regio rond Lille. Sinds 2017 is de winkel in handen van Seppe De Bie die van de plantenwinkel een ware inspiratieplaats heeft gemaakt voor je tuin en binnehuisdecoratie.

Bloemen, planten, tuincentrum

Bloemen Amaryllis is als bloemenwinkel jouw bron van bloemen en planten. Je vindt er kamerplanten, boeketten en bloemen voor je huwelijk of voor een afscheid. Verder kan je er ook droogbloemen bekomen. Deze gedroogde bloemen kan je in een boeket op tafel zetten en blijven langer mooi dan snijbloemen. Ook voor bloemencreaties kan je bij Amaryllis terecht.

Bij alle bloemen die je bij Bloemen Amaryllis koopt, kan je ook steeds professionele uitleg geven. Dankzij de persoonlijke aanpak en het uitstekende advies van uitbater Seppe De Bie kan je zo steeds de juiste potgrond en grondstoffen meenemen uit eender welk tuincentrum.

Glas en decoratie

Buiten bloemen en planten, biedt Bloemen Amaryllis ook altijd een mooi aanbod aan prachtige glazen vazen en decoraties aan. Deze decoraties en vazen maken dat je hier een totaal concept kan bekomen om je interieur verder aan te kleden en te decoreren.

Inspiratie

Ben je getriggerd? Gewoon op zoek naar wat bloemen om je interieur op te vrolijken? Of heb je nog wat meer inspiratie nodig? Dan moet je zeker de bloemenwinkel van Bloemen Amaryllis eens binnen wandelen. Naast een bloemenwinkel kan dit namelijk ook gewoon een heel goede bron van inspiratie zijn. En uitbater Seppe De Bie helpt je graag verder met al je vragen en twijfels.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
Gesloten
wo
09:00 - 12:30
do
09:00 - 12:30
| 13:30 - 18:30
vr
09:00 - 12:30
| 13:30 - 18:30
za
- 17:30
zo
09:00 - 14:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Lille om te bezoeken

Van_Peer_Mode_Poederlee_Interieur
Van_Peer_Mode_Logo
Van Peer Mode in Poederlee is één van drie winkels van Van Peer Mode en is een kledingwinkel voor mensen...
Bakkerij_Bart_en_Noella_Sfeerfoto_2
Bakkerij_Bart_en_Noella_Logo
Bakkerij Bart en Noëlla in Gierle, deelgemeente van Lille, is een ambachtelijke bakkerij waar alle producten nog eigenhandig door bakker...
Beenhouwerij_Vercammen_Exterieur
Beenhouwerij_Vercammen_Logo
Na 24 jaar in Olmen, gaat het verhaal van beenhouwerij Vercammen verder in Gierle (deelgemeente van Lille). Hier hebben slager...

Gerelateerde handelaars

Zicht op de achterkant van tuincentrum Blik in't Groen met ervoor een overzicht van het buitenassortiment van de winkel met bloemen, planten, potten en tuinbeelden.
Logo van tuincentrum Blik in't Groen
Bij Blik in’t Groen in Herenthout vind je een bloemenwinkel en familiezaak. Dit zorgt ervoor dat de aangeboden bloemen en...
De voorgevel van de winkel van Bloemen Sas met parking.
Het logo van Bloemen Sas. Een gestileerde interpretatie van een bloem.
Bloemen Sas is gelegen in het hartje van de gemeente Vosselaar. Op slechts een paar meter van de kerk, aan...
Bloemen_Berghmans_Sfeerbeeld
placeholder_logo
Bloemen Berghmans is een kleine, gezellige, onafhankelijke, lokale bloemenhandelaar in Balen. Bij onze kom je binnen in een wereld van...