Een verzameling aardewerk potten tussen een aantal planten in bloemenwinkel Amaryllis in Lille
Het logo van bloemenwinkel Amaryllis in Lille

Bloemen Amaryllis

+3214 88 12 26
Wechelsebaan 166,
2275 Lille

Website

Beschrijving

Voor bloemen en planten samen met goed advies, moet je bij Bloemen Amaryllis in Lille zijn. Deze bloemenwinkel is al jarenlang een vaste waarde en een referentie op vlak van bloemen en planten in de regio rond Lille. Sinds 2017 is de winkel in handen van Seppe De Bie die van de plantenwinkel een ware inspiratieplaats heeft gemaakt voor je tuin en binnehuisdecoratie.

Bloemen, planten, tuincentrum

Bloemen Amaryllis is als bloemenwinkel jouw bron van bloemen en planten. Je vindt er kamerplanten, boeketten en bloemen voor je huwelijk of voor een afscheid. Verder kan je er ook droogbloemen bekomen. Deze gedroogde bloemen kan je in een boeket op tafel zetten en blijven langer mooi dan snijbloemen. Ook voor bloemencreaties kan je bij Amaryllis terecht.

Bij alle bloemen die je bij Bloemen Amaryllis koopt, kan je ook steeds professionele uitleg geven. Dankzij de persoonlijke aanpak en het uitstekende advies van uitbater Seppe De Bie kan je zo steeds de juiste potgrond en grondstoffen meenemen uit eender welk tuincentrum.

Glas en decoratie

Buiten bloemen en planten, biedt Bloemen Amaryllis ook altijd een mooi aanbod aan prachtige glazen vazen en decoraties aan. Deze decoraties en vazen maken dat je hier een totaal concept kan bekomen om je interieur verder aan te kleden en te decoreren.

Inspiratie

Ben je getriggerd? Gewoon op zoek naar wat bloemen om je interieur op te vrolijken? Of heb je nog wat meer inspiratie nodig? Dan moet je zeker de bloemenwinkel van Bloemen Amaryllis eens binnen wandelen. Naast een bloemenwinkel kan dit namelijk ook gewoon een heel goede bron van inspiratie zijn. En uitbater Seppe De Bie helpt je graag verder met al je vragen en twijfels.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
Gesloten
wo
09:00 - 12:30
do
09:00 - 12:30
| 13:30 - 18:30
vr
09:00 - 12:30
| 13:30 - 18:30
za
- 17:30
zo
09:00 - 14:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Lille om te bezoeken

Lingerie_Marie_Therese_Sfeerbeeld
Lingerie_Marie_Therese_Logo
Lingerie Marie Thérèse in Poederlee is al meer dan 50 jaar de referentie voor vrouwen lingerie in de ruime regio...
Bakkerij_Bart_en_Noella_Sfeerfoto
Bakkerij_Bart_en_Noella_Logo
Bakkerij Bart en Noëlla in Gierle, deelgemeente van Lille, is een ambachtelijke bakkerij waar alle producten nog eigenhandig door bakker...
Beenhouwerij_Vercammen_Sfeerbeeld
Beenhouwerij_Vercammen_Logo
Na 24 jaar in Olmen, gaat het verhaal van beenhouwerij Vercammen verder in Gierle (deelgemeente van Lille). Hier hebben slager...

Gerelateerde handelaars

Anne-Fleur_Interieur
Anne-Fleur_Logo
Voor een bloemetje, een kamerplant, een leuke creatie (ook op maat gemaakt) of gewoon een toffe babbel of wat advies,...
Een deel van de serres van tuincentrum Mampay en zoon met een ruim assortiment aan bloemen, planten en zelfs kleine boompjes.
Het logo van tuincentrum Mampay en Zoon.
Tuincentrum en boomkwekerij L. Mampay en Zonen in Zandhoven is 70.000m² aan bloemen, planten en bomen. Zo heb je hier...
Magazijn van Aveve Retie met een groen perkje ervoor en een vrachtwagen.
Logo van de Aveve tuincentra
Aveve Retie is jouw lokale Aveve Tuincentrum. Hier vind je steeds een uitgebreid aanbod aan producten om je tuin en...