Bierhandel_Willems_En_Zoon_Logo

Bierhandel Willems en Zoon

+32 14 51 17 74
Leopoldstraat 26,
2280 Grobbendonk

Website

Beschrijving

Bierhandel Willems en Zoon is DE drankenhandel van Grobbendonk en omstreken in het centrum van de gemeente. Bij Willems en Zoon kom je voor je dagdagelijkse dranken, maar ook voor veel meer. Zo heeft de drankencentrale namelijk een gigantisch aanbod aan speciale bieren. Door die specialisatie in bieren is drankenhandel Willems en Zoon DE referentie geworden in heel de provincie Antwerpen voor bierliefhebbers. Tussen de meer dan 800 verschillende Belgische bieren (en nog een aantal buitenlandse bieren) vind je vast en zeker wel altijd iets dat je zal bevallen. Het personeel van Bierhandel Willems en zoon staat je graag bij met raad wanneer je je keuze maakt.

Verhuur voor evenementen

Naast de verkoop aan particulieren, levert Bierhandel Willems en Zoon ook dranken aan horeca, bedrijven en evenementen. Dit doen ze trouwens niet alleen voor hun uitgebreide gamma aan dranken. Bierhandel Willems en Zoon heeft ook tapinstallaties, koelkasten en andere feestbenodigdheden die je bij hen kan huren. Dit kan ook steeds op een plek naar keuzen worden geleverd.

Biermanden

Wilt u familie, vrienden, collega’s of meewerkers een in de bloemetjes zetten? Dan heeft drankenhandel Willems en Zoon ook verschillende biermanden die je als cadeau kan geven. Ga eens langs om te kijken uit welke manden je kan kiezen. Wil je een biermand op maat? Neem dan zeker contact op met de drankencentrale.

Benieuwd wat Bierhandel Willems en Zoon voor jou kan doen? Ga dan eens langs in de winkel in Grobbendonk

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

08:30 -
di
Gesloten
wo
08:30 - 12:30
do
08:30 -
vr
- 12:30
za
- 18:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente