Tourenaar Logo

Beat The Barn

Beschrijving 

Leer jezelf en je team kennen op een teambuilding activiteit van Beat The Barn. Sinds verschillende jaren bieden boer Luc en zijn vrouw namelijk een educatief aanbod aan scholen en organisaties aan op het erf rond hun Sint-Jozefhoeve in Balen. Sport, spel en de boerderij gaan hier hand in hand om een onvergetelijke tijd te bieden aan klein en grote groepen.

Teambuilding

Bij Beat The Barn kan je kiezen uit verschillende arrangementen voor teambuilding. Onder begeleiding speel je hier dan verschillende spelen die de groep op de proef stellen en dichter bij elkaar brengen. Je kan kiezen voor een halve dag teambuilding of je gaat voor ras-echte bonding en speelt een hele dag leuke spelletjes. Bij Beat The Barn zijn er genoeg spelen om iedereen bezig te houden en zelfs om een aantal keer terug te komen.

De Teambuildings van Beat The Barn zijn uniek en speciaal ontwikkeld voor de Sint-Jozefhoeve in Balen. De spelletjes zijn ook zo opgebouwd dat ze kunnen worden afgestemd op elke groep. Of je nu een bedrijf bent dat aan teambuilding komt doen, een groep vrienden die zich eens willen amuseren, een school die de kinderen iets wil bijleren of gewoon een familie die eens een leuke namiddag zoekt. Voor elke grote van groep alsook alle leeftijden heeft Beat The Barn wel iets in petto. Boer Luc en boerin Marina zullen dus altijd wel iets kunnen regelen zodat jij een ongeloofelijke leuke tijd beleeft.

Catering

Bij Beat The Barn kan je ook gaan voor catering. Dit wil zeggen dat je kan genieten van een fantastische maaltijd, volledig geregeld door het team van Beat The Barn, die je gezellig kan nuttigen in in de prachitge natuurlijke omgeving rond de boerderij. Beat The Barn biedt een ruime keuze aan cateringmogelijkheden. Zo kan je gaan voor een volledige barbecue met dessert of je kan kiezen om een frietkraam te laten afkomen, maar ook belegde broodjes, verse soep of zelfs videé behoren tot de mogelijkheden.

Gezien je op de boerderij van boer Luc en Marina zit, zal je steeds heel tevreden zijn over de aangeboden maaltijden. Bij alles wat Luc en Marina doen, betrekken ze namelijk de boerderij. Dit wil zeggen dat ze hun eigen producten verwerken in de maaltijden die ze aanbieden. Of hoe kort kan je de korte keten nog willen dan heerlijke hoeveproducten smullen op de hoeve zelf.

Vergaderruimte

Nood aan een vergaderruimte die eens een beetje iets anders is? Trek je team of ploeg uit hun dagelijkse sleur en kom naar Beat The Barn. Met onze originele vergaderruimtes breng je je team eens in een andere omgeving en stimuleer je hun creativiteit. De ideeën waarmee teamleden en collega’s komen, zullen nog nooit zo origineel geweest zijn.

De vergaderruimt bij Beat The Barn is van alle gemak en faciliteiten voorzien. Zo hoef jij je enkel nog zorgen te maken over de agenda en het doel van de vergadering. Het team van Beat The Barn ontfermt zich over alle rest. Uiteraard kan je deze vergaderruimte ook altijd gebruiken in combinatie met één van de arrangementen die Beat The Barn biedt voor een volledige onderdompeling in een andere wereld en de creativiteit optimaal te stimuleren.

Educatie

Kinderen weten nog te weinig waar hun eten vandaan komt. Laat ze kennis maken met de boerderij, het leven op de boerderij en alle prachtige producten die ze produceert. Bij Beat The Barn zijn er verschillende mogelijkheden voor een educatieve of gewoon leuke uitstap met je school, klas of groep kinderen.

Beat The Barn laat je kiezen uit helpen op de boerderij, het konijnenpad of een gewone schoolreis. Elk van deze formules biedt verschillende opties om de boerderij helemaal te leren kennen. Kinderen zien eens alles wat er zich op de boerderij afspeelt, welke dieren je er terug vindt, kunnen eens helpen met een kalfje mee melk te geven of helpen de koe mee melken. Alle formules kunnen steeds worden afgestemd op de leeftijd en grote van de groep. En alles gebeurd altijd onder de professionele begeleiding van een echte boer en boerin. Je kinderen zullen nog nooit zo’n leuke dag beleefd hebben. Eventueel kan je een uitstap naar Beat The Barn ook combineren met een bezoek aan recreatiedomein De Keiheuvel waar kinderen onder 12 jaar heer en meester zijn.

Interesse?

Ben je helemaal warm voor een uitstap naar Beat The Barn? Dan kan je zeker eens contact opnemen. Bel gerust met alle vragen over wat er precies mogelijk is, hoe jouw perfecte teambuilding of groepsuitstap er kan uitzien en vraag zeker een offerte op. Of ga eens langs op de Belgenlaan 20 in Balen. Je zal het je niet beklagen!

Beat The Barn is het ganse jaar open.

0/5 (0 Reviews)

Bedrijfsgegevens 

011 39 33 81
Belgenlaan 20, 2490 Balen

Openingsuren 

Maandag
Open op afspraak
Dinsdag
Open op afspraak
Woensdag
Open op afspraak
Donderdag
Open op afspraak
Vrijdag
Open op afspraak
Zaterdag
Open op afspraak
Zondag
Open op afspraak

Categorie 

Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Sfeerbeeld van Goodwill Karting Olen

Goodwill Karting Olen

Olen
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Pakawi_Park_Exterieur

Pakawi Park

Balen
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Buiten speeltuin van Mega Speelstad Wechelderzande (Lille)

Mega Speelstad

Lille
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Buitengevel van Superjump in Geel

Superjump

Geel
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Buitenkant van het Schapenhof in Rijkevorsel

Schapenhof

Rijkevorsel