Een sfeerbeeld van "Brug 2" in Retie over het kanaal Dessel - Schoten
Bart_Daems_Ondernemerscoach_Logo

Bart Daems Ondernemerscoach

0487 827 977
Morkhovenseweg 102/101,
2200 Noorderwijk

Website

Beschrijving

Instant succes met je bedrijf! Bart Daems is een ondernemerscoach uit Noorderwijk (Herentals) die starters, zelfstandige en ervaren ondernemers helpt om hun zaak optimaal in de markt te zetten en meer klanten aan te trekken. Dankzij zijn 4 verschillende programma’s coacht Bart Daems je door elk onderdeel van het opzetten van een succesbedrijf.

Eigen zaak starten

Heb je een goed idee? Of bakken vol goesting om voor jezelf te gaan werken? Of je nu zelfstandige in bijberoep wil worden of je wil gewoon voltijds een onderneming starten, met dit programma helpt Bart Daems uit Herentals je met het zetten van de eerste stappen. Er zijn namelijk een heel aantal valkuilen waar je voor moet opletten. Als business coach weet Bat Daems heel goed wat die struikelblokken zijn en wijst hij op hoe je kan voorkomen om veel gemaakte fouten te maken.

In dit programma coacht Bart je door alle twijfels en vragen die je hebt bij het starten van een eigen zaak. Hij begint steeds met een persoonlijk intakegesprek om te kijken waar je onzekerheden zitten. Dan gaat hij aan de slag om to zorgen dat alle formaliteiten in orde zijn en bekijkt hij samen met jou de basis van bijvoorbeeld boekhouding.

Na het programma ben je je bedrijf gestart en heb je in 1 klap ook ineens een voorsprong genomen op je concurrenten. Daarnaast kan Bart samen met jou ook een kijkje nemen in marketing management of sales management om je voorsprong nog verder te vergroten.

Business Coach

Een ondernemer heeft heel wat verantwoordelijkheden. Zo moet je niet enkel zorgen voor je eigen dagindeling, maar je bent ook verantwoordelijk voor je personeel, de instroom van nieuwe klanten, je boekhouding en ga zo maar door. Door al die verantwoordelijkheden kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Of dat je wel weet waar aan te beginnen, maar geen einde aan je werkdag en werkweek ziet en daardoor enorm veel uren maakt. Misschien wel te veel? Moet je wel 12 tot 16 uur per dag werken en dit 6 of 7 dagen in de week?

Als ondernemer hoef je echt niet alles zelf te kunnen of doen. Een business coach helpt je om van je onderneming een gezond en rendabel bedrijf te maken zonder dat jij je hiervoor in een ongeluk moet werken. Dankzij de eigen ondernemerservaring en een stevige marketing en sales kennis wijst ondernemerscoach Bart Daems je op opportuniteiten om een goede work-life balans te vinden in het ondernemen.

Marketing Management

Hoe zet je je bedrijf stevig in de markt? Wat zijn je klanten en waar zijn ze naar op zoek? Welke boodschap wil je als bedrijf uitstralen en hoe communiceer je die best met de rest van de wereld? Het zijn maar een paar van de vragen die aan de basis van goeie marketing liggen.

Met een goede marketingstrategie trek je potentiële klanten. Hoe je zo’n strategie aanpakt en uitwerkt, bekijk je samen met Bart tijdens een traject waarin hij je alles bijbrengt over marketing management. Je bekijkt de algemene dingen zoals het uitwerken van een sterke marketingstrategie tot de meer technische aspecten zoals hoe je best een website opzet, hoe je moet omgaan met social media en hoe je kan scoren en adverteren op bijvoorbeeld Google. Na dit traject ben je dan ook helemaal op de hoogte van SEO, SEA, nieuwsbrieven, website analytics (zoals Google Analytics), social media (zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, TikTok, Twitter…) en nog veel meer.

Sales Management

Na het programma over marketing management weet je alles over marketing. Tijd voor de volgende stap en dat is verkoop. Het is namelijk niet voldoende om je potentiële klanten te bereiken en lokken. Nu je hun aandacht hebt, wordt het tijd om je producten te verkopen. Opgelet! Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je in de rol moet vallen van de stofzuigerverkoper uit de jaren 80. Het hedendaags verkopen is namelijk helemaal anders!

De behoeften en wensen van mensen zijn in de afgelopen jaren enorm veranderd en daarmee ook de taak van de verkoper. Waar je vroeger vooral goed moest kunnen vertellen waarover je product gaat, moet je nu heel goed kunnen luisteren naar waar je klanten naar op zoek zijn. Samen met jou bekijkt Bart Daems hoe jouw ideale verkoopstrategie op maat er uit kan zien en hoe je deze implementeert in je bedrijf.

Heb je interesse in een gesprek? Wil je samen met Bart eens bekijken hoe hij jouw kan ondersteunen en coachen naar een meer succesvolle zaak? Neem dan nu contact op en dan zit je binnenkort samen om jouw kansen te ontdekken.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Op afspraak
di
Op afspraak
wo
Op afspraak
do
Op afspraak
vr
Op afspraak
za
Gesloten
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Noorderwijk om te bezoeken

Het logo van Frituur Nodderweik in Noorderwijk. Een tipzak gevuld met friet. Boven de tipwak staat de tekst "frituur" en eronder staat "Nodderweik".
“Frituur Nodderweik, de populaire frituur in hartje Noorderwijk.” Hongertje? Dan zit je goed bij Frituur Nodderweik in Noorderwijk (Herentals). Voor...
Domein_De_Schuur_Logo
Domein De Schuur is een kleine familiale camping volledig in het groen gelegen. Kom overnachten in uw eigen tentje, een...
Sjans_Kringloopwinkels_Logo
Sjans Kringloopwinkel Herentals startte ooit als Kat & Co. Het winkeltje werd in 1997 opgericht door het lokale bestuur van...

Gerelateerde handelaars

Level_Up_Rijkevorsel_Personal_Coach_Logo
Level Up in Rijkevorsel is een gloednieuwe, kleinschalige personal trainingsstudio. Bij Level Up in Rijkevorsel kan je komen werken aan...