Bakkerij_Wim_en_Els_Sfeerbeeld
Bakkerij_Wim_en_Els_Logo

Bakkerij Wim en Els

014 59 05 72
Winkelomseheide 182,
2440 Geel

Bakkerij Wim en Els is centraal gelegen op de Winkelomseheide 182 in Winkelomheide. Een deelgemeente van Geel. Hier worden broden en taarten nog op ambachtelijke wijze gebakken en dat proef je. Kwaliteit staat bij Bakkerij Wim en Els voorop. Er word dan ook enkel gewerkt met de beste ingrediënten.

Ben je op zoek naar een brood? Dan moet je zeker eens langs gaan bij Bakkerij Wim en Els. Het aanbod van broden bestaat hier uit verschillende soorten zoals de gewone witte en bruine broden, maar ook rozijnenbrood, meergranenbrood, speltbrood, roggebrood en nog meer. Ook in de pattiserie is er ruime keuze aan taartjes en koffiekoeken.

Naast het gewone brood en banket, kan je bij Bakkeirj Wim en Els ook terecht voor taarten op maat. Geen idee is te zot of Wim en Els kunnen het omzettenin een heerlijke luchtige biscuit met een foto of andere versiering op. Of ben je toch meer fan van een zanddeeg? Ook kan je hier handgemaakte marsepeinen figuren bestellen.

De broden en taarten van Bakkerij Wim en Els zijn zeker een bezoekje waard. Het ambachtelijke werk dat hier met veel liefde wordt geleverd vind je niet snel ergens anders. Vast klanten weten trouwens ook dat bij een bezoekje aan deze bakkerij steeds een heel vriendelijke bediening hoort.

0/5 (0 Reviews)

Openingsuren

ma

Gesloten
di
Gesloten
wo
06:00 - 17:00
do
06:00 - 17:00
vr
- 17:00
za
07:00 - 13:00
zo
- 13:00