Bakkerij_Teunis_Sfeerbeeld
Bakkerij_Teunis_Logo

Bakkerij Teunis

014 88 26 25
Herentalsesteenweg 14,
2275 Lille

Bakkerij Teunis is een warme bakkerij die Poederlee en andere gemeentes in de buurt voorziet van heerlijk brood en smakelijke koffiekoeken. Hier vind je een heel uitgebreid aanbod aan broden zoals wit en bruin, meer granen of volkorenbrood. Ook heeft Teunis een paar broden met lokale roots zoals het Heggebrood dat werd ontwikkeld voor de 25 jaarlijkse ommegang van Poederlee uit 2012.

Naast brood biedt bakkerij Teunis ook heerlijke koffiekoeken en taarten. Ook daar krijg je een ruim aanbod in aangeboden. Alle producten van bakkerij Teunis zijn op artisanale wijze in huis gemaakt in de eigen bakkerij. En dat proef je in het resultaat.

Sinds een aantal jaar biedt, bakkerij Teunis ook graag een aanbod in charcutterie aan om je brood te vergezellen. Zo moet je niet meer op zoek naar een slager en dat is in Poederlee echt een meerwaarde. De dichtsbijzijnde slager is, sinds het vertrek van slageirj Renmans uit hun vestiging naast de Aldi in Lille, namelijk Beenhouwerij De Dijken. Dan is het aanbod aan verse charcutterie bij bakkerij Teunis echt een verrijking.

Je vindt bakkerij Teunis op de Herentalsesteenweg in het centrum van Poederlee, deelgemeente van Lille. Dit is de centrale baan in die door Poederlee loopt. De bakkerij is gelegen op slecht een paar tiental meters van de kerk en het parochiecentrum. Dit maakt bakkerij Teunis makkelijk met de fiets of te voet te bereiken vanuit heel Poederlee of met de auto vanuit Lille, Lichtaart, Vorselaar, Herentals of een andere gemeente uit de buurt.

Als grootste troef biedt bakkerij Teunis elke zondag om 16u verse pistolets aan.

0/5 (0 Reviews)

Openingsuren

ma

Gesloten
di
Gesloten
wo
06:00 - 18:00
do
06:00 - 18:00
vr
06:00 - 18:00
za
06:30 - 18:00
zo
06:30 - 18:00