Bakkerij_Selis_Interieur
Bakkerij_Selis_logo

Bakkerij Selis

014 41 16 62
Steenweg op Ravels 79,
2360 Oud-Turnhout

Website

Beschrijving

Voor een heerlijk brood in Oud-Turnhout moet je bij Bakkerij Selis zijn. Bakkerij Selis is een kleine bakkerij waar het brood met veel liefde in huis gebakken wordt. Het winkelpersoneel ontvangt je met veel plezier in een moderne winkel waar het brood je toelacht wanneer je er binnen wandelt. Laat je verwennen in een wereld van brood en patisserie bij Bakkerij Selis in Oud-turnhout.

Brood in alle keuze

Bakkerij Selis heeft elke dag een uitgebreid aanbod aan brood. De keuze is zo ruim dat er zeker iets tussen zit voor iedereen. Dit assortiment gaat van het gewone wit brood en grof brood over verschillende soorten tijgerbrood naar de meer granenbroden en rozijnen- of suikerbrood. Sommige van de broden die Bakkerij Selis bakt zijn slecht één dag in de week beschikbaar.

Naast de gewone, dagelijkse broden heeft Bakkerij Selis ook meer speciale broden zoals stokbroden. Ook een ruim assortiment aan pistolets en sandwiches is te verkrijgen bij deze bakker in Oosthoven, een deelgemeente van Oud-Turnhout. Voor meer informatie over de broden en hun ingrediënten kan je terecht in de winkel van de bakkerij of je kan contact opnemen via telefoon.

Patisserie

Zoetebekjes kunnen helemaal hun gading vinden bij Bakkerij Selis. Deze bakker maakt namelijk elke dag ook een heerlijk assortiment aan patisserie. Taarten, koffiekoeken, cake, klein gebak… Voor elk ‘goestinske’ is er iets te vinden in de winkel. Alles wordt steeds vers gemaakt en met de beste ingrediënten.

Fototaart

Eén van de mogelijkheden bij Bakkerij Selis is het laten maken van fototaarten. Dit zijn taarten met een foto op. Deze foto kan je laten maken naar keuze. Zo kan je een foto van een vriend of familielid op een taart laten zetten, maar ook natuurfoto’s of gebouwen behoren tot de mogelijkheden.

Een fototaart is een ideaal dessert voor elk type feest. Verjaardagfeesten, communiefeesten, lentefeest, huwelijken of nog een andere feesten. Een fototaart kan perfect op elk van deze festijnen thuishoren. Ga je een feest organiseren? Denk dat zeker aan een fototaart van Bakkerij Selis voor het dessert.

Smoskes

Wanneer je ‘s middags op zoek bent naar een lekkere lunch kan je ook terecht bij Bakkerij Selis. Voor mensen die op de baan zijn of geen tijd hebben om zelf een lunch te maken, heeft de bakkerij een aanbod aan belegde broodjes en smoskes. Deze broodjes worden, net als het brood en het banket, vers gemaakt. Enkel op die manier kan de bakkerij de beste kwaliteit bieden. En de smoskes worden uiteraard voorzien van dagelijks vers brood dat de bakker zelf heeft gemaakt.

Contact

Ga voor je brood in Oud-turnhout langs bij Bakkerij Selis. Je vindt de bakkerij op de Steenweg op Ravels in het centrum van Oosthoven, een deelgemeente van Oud-Turnhout. Het personeel van de winkel zal je met open armen ontvangen. De bakkerij kan je door de centrale ligging makkelijk bereiken met de fiets. Voor de bakkerij zijn er ook een aantal parkeerplaatsen voor als je met de auto langs zou rijden.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

05:30 - 18:00
di
05:30 - 18:00
wo
05:30 - 18:00
do
05:30 - 18:00
vr
Gesloten
za
06:00 - 16:00
zo
06:00 - 13:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Oud-Turnhout om te bezoeken

Ingang van Slotenmaker Guns in Oud-Turnhout. De voorgevel van de slotenmakerij bestaat uit grote ramen. In de slotenmakerij staan reclamepanelen en winkelrekken met producten.
Het logo van Guns bv. Een sleutel achter de naam en het telefoonnummer van de slotenmaker.
Slotenmaker Guns bv werd opgericht door schoenmaker Jan Guns. Die begon in zijn schoenmakerij in Oud-Turnhout met het bijmaken van...
Een detailshot van een fles appelsap van Appelen Roes naar een mand met appelen.
Het logo van Appelen Roes. Twee uitgestoken handen met appelen met daarop de naam van Appelen roes en de tekst "Op smaak geplukt"
Appelen Roes is een derde generatie familiebedrijf in de fruitteelt. Naast een grote boomgaard met fruitbomen, heeft Appelen Roes 3...
Zwaneven_Meubelen_Sfeerbeeld
Zwaneven_Meubelen_Logo
Zwaneven Meubelen in Oud-Turnhout is een begrip in de regio Turnhout en al meer dan 25 jaar een supervoordelige meubelwinkel...

Gerelateerde handelaars

Bakkerij_Van_Rooy_Interieur
Bakkerij_Van_Rooy_Logo
Bakkerij Van Rooy is een aangename, ambachtelijke bakkerij in een rustige zijstraat van het centrum van Arendonk. Op slechts een...
Bakkerij_Eykens_Exterieur
Bakkerij_Eykens_Logo
Bakkerij Eykens overleeft al meer dan 5 generaties. In al die tijd is het recept van de bakkerij nooit veranderd....
Bakkerij_Smits_Interieur
Bakkerij_Smits_Logo
Bij Bakkerij Smits heten we u van harte welkom in onze prachtige winkel. Wij bieden u graag heerlijke koffiekoeken. Naast...