Bakkerij_Romy_Sfeerbeeld_2
Bakkerij_Romy_Logo

Bakkerij Romy

03 411 22 82
Bouwelsesteenweg 140,
2560 Nijlen

Website

Beschrijving

Ga binnen bij Bakkerij Romy en ontdek enkel de beste producten. Hier wordt brood en banket gemaakt met liefde en veel vakmanschap. Er wordt ook steeds gekozen voor kwaliteitsvolle, verse ingrediënten. Het uitgebreide aanbod en de vriendelijke service zullen je zeker kunnen bekoren.

Verschillende soorten brood

Het aanbod aan soorten brood bij Bakkerij Romy is erg uitgebreid. Je vindt hier populaire soorten zoals wit brood, bruin brood of een tijgerbrood. Maar daarnaast heeft de bakkerij ook verschillende soorten broden met meerdere granen zoals een 7 granenbrood in de aanbieding. Ook Waldkorn zit hier in het gamma. Sandwiches en pistolets zitten ook in verschillende soorten in het gamma dat Bakkerij Romy dagelijks aanbiedt in zijn winkel. Het volledige aanbod aan verschillende soorten brood worden hier steeds vers gebakken.

Eigen bakkerij

Dat bakken van brood gebeurt in de eigen bakkerij. In de winkel van Bakkerij Romy worden dan ook geen broden verkocht die in een fabriek gemaakt zijn en voorgebakken worden getransporteerd. De bakkerij werkt met echte, verse ingrediënten en bakt zelf dagelijks alle broden in huis.

Banketbakkerij

Naast brood, heeft Bakkerij Romy ook een grote variëteit aan banket. Koffiekoeken, cakes en taarten, croissants etc. Ook de lekkere zoetigheden worden in huis bij de bakkerij gebakken. Dagelijks kan je kiezen uit een mooi aanbod aan deze heerlijke versnaperingen. Ge daarvoor zeker eens langs in de winkel.

Heb je een feest in aantocht waarvoor je koffiekoeken of een taart wil voorzien? Dan is het misschien wel slim om op voorhand een bestelling te plaatsen. Dit kan je makkelijk telefonisch doen.

Broodautomaten

Met uitzondering van dinsdag en een aantal feestdagen is Bakkerij Romy in Nijlen alle dagen geopend. Op dit uitzonderlijke moment dat de winkel toch niet geopend is, kan je terecht bij de broodautomaten van de bakkerij. Dus ook ‘s avonds en op sluitingsdagen. De automaten worden regelmatig bijgevuld en de broden die je hierin vindt, zijn ook steeds de verse broden die je ook in de bakkerij zelf kan aankopen. Ook in de broodautomaten is de kwaliteit dus verzekerd.

Contact

Ga voor een brood in Nijlen zeker eens langs bij Bakkerij Romy. Je vindt de bakkerij met zijn winkel terug aan de Bouwelsesteenweg. Dit is de centrale baan die door de gemeente Nijlen loopt. De bakkerij ligt net buiten het hart van de gemeente, maar nog wel heel centraal vlakbij de Aldi van Nijlen.

Voor de winkel van de bakkerij zal je een voldoende ruime parking tegenkomen waarop je je wagen kan parkeren tijdens het aankopen van een brood. Daarnaast is er ook voor fietsers een veilige plek voorzien om je fiets weg te zetten. Op die manier is Bakkerij Romy bereikbaar voor iedereen. Zowel voor klanten die van uit een gemeenten uit de buurt komen zoals Bouwel, Bevel of Herenthout, als voor klanten die uit de gemeente Nijlen zelf komen.

Als enige bakkerij in zijn buurt, is Bakkerij Romy een enorm gegeerde bakkerij bij de buurtbewoners.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

06:30 - 13:30
di
Gesloten
wo
06:30 - 13:30
do
06:30 - 13:30
vr
06:30 - 13:30
za
07:00 - 13:30
zo
07:00 - 12:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Nijlen om te bezoeken

Bizarr_Desserten_Logo
Bizarr is sinds 1990 een warme bakkerij in Nijlen en ook veel meer dan dat. Bij Bizarr kan je terecht...
placeholder_logo
Dagbladhandel Van Roey – Harmony, ook wel gekend als krantenwinkel Harmony, is een aangename krantenwinkel in het centrum van Kessel...
Briljante_Kempen_Logo
Het Kempens Diamantmuseum van vzw Briljante Kempen vertelt het verhaal van de Kempense Diamantnijverheid. Naast het Kempens Diamantmuseum in Nijlen,...

Gerelateerde handelaars

Bakkerij_Eykens_Logo
Bakkerij Eykens overleeft al meer dan 5 generaties. In al die tijd is het recept van de bakkerij nooit veranderd....
Bakkerij_Teunis_Logo
Bakkerij Teunis is een warme bakkerij die Poederlee en andere gemeentes in de buurt voorziet van heerlijk brood en smakelijke...
placeholder_logo
Bij bakkerij Van den Bergh wordt de bakkerij elke dag omgetoverd tot een heus paradijs. Onze bakker maakt heerlijk brood...