Bakkerij_Hermans_Exterieur
Tourenaar_Favicon

Bakkerij Hermans

014 21 28 25
Sint-Jobsstraat 120,
2200 Herentals

Bakkerij Hermans in Herentals is een ambachtelijke bakkerij met meer dan 40 jaar ervaring. Hier vind je de beste broden, pistolets en sandwiches in de regio. Ook taarten, koffiekoeken en andere pattiserie mag niet aan het assortiment ontbreken. Zeker in het voorjaar, wanneer het verloren maandag is, is het eens de moeite om hier te passeren. Worstenbroden en appelbollen zijn namelijk een specialiteit bij Bakkerij Hermans.

Naast brood en banket, biedt Bakkerij Hermans ook graag charcuterie en kaas aan. Zo kan je bij de herentalse bakkerij naast brood ook saucise, hespenworst, kippenwit of jonge gouda kopen. Door dit aanbod aan beleg wil Bakkerij Hermans je een volledig aanbod geven zodat je na je aankopen in de winkel een volledige maaltijd kan hebben. Net zoals bij het brood en banket, geldt voor de charcuterie en kaast dat kwaliteit en versheid primeert. Bakkerij Raymond Hermans maakt dan ook een aantal huisbereide salades zoals vleessla of eiersla helemaal zelf.

Bakkerij Hermans is gelegen in de Sint-Jobsstraat in Herentals. Dit is makkelijk bereikbaar omdat het vlak bij de ring ligt, maar ook dicht bij het centrum van Herentals. Op een paar minuten raak je vanuit de Sint-Jobsstraat overal binnen en buiten de ring. Waar je je dus ook bevind in Herentals, op een paar minuten ben je bij Bakkerij Hermans. De ligging vlak bij de ring is ook ideaal als je van de gemeentes in de buurt komt. Nood aan een brood en wat beleg? Ga zeker eens langs in de winkel van Bakkerij Hermans tijdens de openingsuren.

0/5 (0 Reviews)

Openingsuren

ma

Gesloten
di
Gesloten
wo
08:00 - 18:00
do
08:00 - 18:00
vr
08:00 - 18:00
za
07:30 - 17:00
zo
07:00 - 16:00