Appelen_Roes_Detail_Sfeerbeeld
Appelen_Roes_Logo

Appelen Roes Zoersel

+32 14 72 30 94
Kapellei 213,
2980 Zoersel

Welkom in de winkel van Appelen Roes in Zoersel. Bij Appelen Roes koopt u vers, zelfgekweekt fruit zoals appelen, peren en kersen. Voor dit vers fruit, kan Appelen Roes rekenen op de eigen boomgaarden in Oud-Turnhout. Deze boomgaarden staan allemaal in de buurt van een centraal magazijn waar alle appelen, peren, kersen en ander fruit worden verzameld. Vandaar worden de goederen rechtstreeks naar de verschillende winkels verdeeld. Bij Appelen Roes koop je dus rechtsreeks bij de leverancier.

Naast verse appelen die biologisch worden geteeld, heeft de winkel ook een uitgebreid aanbod aan bijproducten van hun fruitsoorten. Zo zijn er fruitsappelen zoals appelsap, confituren en siropen die heerlijk zijn op je boterham. Ook deze bijproducten bij Appelen Roes zijn steeds vers en zelfgemaakt. Op die manier verzekerd Appelen Roes je de beste kwaliteit die er te bieden valt.

Appelen Roes heeft 3 lokale winkels verspreid over de Kempen waar jij je aankopen makkelijk en snel kan doen. De winkel in Zoersel vindt je op de Kapellei 213. Dit is bijna op de grens met Schilde, vlakbij het centrum, Sint-Antonius en Halle, beide deelgemeentes van Zoersel, en ‘s Gravenwezel. De winkel bevindt zich in een statische villa op de centrale baan. Vooraan de winkel, bij de oprit, vindt je een grote appel en ook op het dak van de winkel staat een grote appel. Op die manier herken je de winkel makkelijk en snel.

Het personeel van Appelen Roes in Zoersel helpt je graag verder met een glimlach.

Winkels van Appelen Roes:

Je vindt een fruitwinkel van Appelen Roes bij jouw in de buurt in

0/5 (0 Reviews)

Openingsuren

ma

08:30 - 18:00
di
08:30 - 18:00
wo
08:30 - 18:00
do
08:30 - 18:00
vr
08:30 - 18:00
za
08:30 - 16:00
zo
Gesloten