Tourenaar Logo

AD Garage Philip

Beschrijving 

AD Garage Philip is een moderne garage met 30 jaar ervaring in het herstellen van verschillende automerken. Daarnaast maakt Garage Philip deel uit van een internationaal netwerk van garages in een toonaangevende formule. Hierdoor kunnen we kwalitatieve service aanbieden op dealerniveau.

Bent u op zoek naar een garage voor de herstelling van uw wagen? Dankzij constante bijscholing, biedt multimerkengarage Garage Philip herstelservices voor alle merken van wagens. Ook voor onderhoud, technische controle of controle voor keuring kan je hier terecht.

Waarom Garage Philip

Bij Garage Philip kom je terecht in een professionele en klantvriendelijke omgeving. Voor elke prijs word er een transparante prijsopgave gemaakt zodat je steeds heel goed vooraf weet wat de kosten zullen zijn. Bij reparaties word steeds met originele onderdelen gewerkt waardoor je altijd zeker bent van een kwalitatieve reparatie. Dit betekent bij Garage Philip trouwens niet dat prijzen duuder worden. Hier worden prijzen altijd betaalbaar gehouden.

Je kiest voor Garage Philip voor een persoonlijke service en kwalitatieve herstellingen aan je wagen voor betaalbare prijzen.

0/5 (0 Reviews)

Bedrijfsgegevens 

015 24 61 53
Industriepark B 4/7, 2220 Heist-op-den-Berg

Openingsuren 

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Categorie 

Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Garage_Liekens_Exterieur

Garage Liekens

Heist-op-den-Berg
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Garage_Holemans_Exterieur

Garage Holemans

Westerlo
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Selectie wagens bij Garage Hufkens in Vorselaar

Garage Hufkens

Vorselaar